Al sinds 1967 actief en nu met de derde generatie in het bedrijf, is Lijstenmakerij Daleman een eigentijdse lijsten speciaalzaak, met twee filialen gevestigd in Den Haag en Leiden, die zich kenmerkt door een hoogwaardig vakmanschap en is voorzien van de beste materialen om het inlijstwerk optimaal tot zijn recht te laten komen.

Wij zijn gespecialiseerd in het inlijsten van alle soorten kunst op papier, etsen, olieverfschilderijen, borduurwerken, foto’s, geboorte– en trouwkaarten, textiel en in het opspannen van doeken en sportshirts. Onze lijsten variëren van staaflijsten tot handvergulde en over-de-hoekverwerkte lijsten, aluminium lijsten en we hebben een sortering van meer dan 2000 profielen.

Daarnaast is er een groot assortiment aan kleuren van milieuvriendelijk zuurvrij passe-partout karton en assortiment glas, waaronder het hoog ontspiegelde ‘museum glas’. Tevens beschikken wij over een eigen restauratie atelier voor het schoonmaken, verdoeken en restaureren van schilderijen en lijsten.

 

 

­